Subscribe Now: poweredby

Powered by FeedBurner

fredag 19 december 2008

Enskild Firma

Idag/natt kom jag fram till att slå slag i saken att börja köra eget med allt vad det nu innebär. Börjar bli trött på att vara anställd.

onsdag 17 december 2008

Örongympa

http://www.youtube.com/watch?v=i4nNv8K3vhk För tidigt för något annat än örongympa

Soffpotatis

Sena kvällar gör att man blir en ganska harmonisk människa när tröttheten tar över, antar att jag behöver det då jag har en massa energi men oftast blir stoppad av soffan,datan och fikabrödet . Men ska försöka att vända trenden till ett mer aktivt leverne. Så då gör jag natt nu!!

tisdag 16 december 2008

Rivstart


Rivstartar med att sätta mig med en kopp kaffe vid Datan och går igenom mina mail för att sedan masa mig ut till duschen ,river av natten. All denna stress bara för att inse att jag blir försenad om jag inte gör en Rivstart med Bullriga Bettan.

måndag 15 december 2008

Julstök

2000 kr redan första timmen av julklapps noja, vart ska detta sluta? Vatten o bröd i Januari förmodligen. Tyckte ändå att folk inte var så stressade o rödbrusiga som det brukas,kanske för tidigt för hjärtinfarkt den kommer nog dagen innan eller när Fantomen utklädd till Tomten vänder på klacken och man andas ut, tror man!

söndag 14 december 2008

Trött igen

Trött gubbe af snö
Trött igen som vanligt en Måndag morgon. Sop-bilen dundrar o far,skolungarna tjuter av glädje över sista veckan, ja då är det dags att ta på sig sin kavaj och listigt dra iväg.

Nattadax

Natta-dax ? Glömmer bort klockan helt när man är djupt inne i datan, så djupt att det känns som en mardröm man ej kan vakna opp ur. Sitter för närvarande på Tradera och försöker sälja av lite gamla onödiga saker och då det är en Auktions-site så är det väldans svårt att slita sig.

S(k)öndag

Tittade på julkalendern nu på morgon , där dom letar efter Tomten och hittar kreti o pleti , han är väl som Fantomen, maskerad. Jag skulle inte bli förvånad om jag har hittat den rätta, tycker att det är något bekant med honom.