Subscribe Now: poweredby

Powered by FeedBurner

lördag 6 december 2008

Söndag 2 Advent Lite kallare idag (om jag får be) så att vi har Chansen att omvandla vatten till Snö som ej blir tö direkt, vinterland ( Lundell) skulle föredras om jag fick välja.
Att vakna till Gnistrande snö,knarrande fotsteg och snötyngda trädgrenar är snart ett minne blott men desto mer önskvärt.

Tomte

Helt underbart när folk bjuder på sig själv, Tomtar är vi allihop!!

Morfin per reklam

Nu lever vi i nutid, moderna tider då vi gör reklam för morfin ja man lever så länge levern lever.

TIPS-LÖRDAG

Tips-lördag utan bira bertil är för dom som fått vittring på sin sida av allmän betraktelse. I en tid av vita perioder känns Söndagarna som en befrielsens moder. Att vara elr inte vara en hetsig tips supporter på dom slitna luggarnas hak med huvud uppgift att konsumera livets vatten litervis.
Inte idag elr imorgon men kanske en liten comeback senare till våren ( med all sannolikhet).

VECKANS TIPSRAD

VECKANS TIPSRAD Finner ni på http://jarifixit.privatsida.se/ under knappen TIPS

fredag 5 december 2008

Freitag


Äntligen Fredag och tidigt avslut på jobbet, kunde knappt bli bättre eller kanske gå på bio men först lite zzzzzzz

torsdag 4 december 2008

Bullriga Bettan

Bullriga bettan Fryser i sina tunna japanska kläder av rost , drypandes av fukt möter vi henne varje morgon och jag anar att det är bara därför hon vill lämna in. Vet inte om det är skratt eller gråt det vi hör henne uttrycka , skramlar som röda korset burkar brukar. Snart Bettan mycket snart får du vila.

Ur led är tiden

En efter en ramlar dom av pinn, det är då man känner att man blivit äldre. Tar av mig hatten och bugar. R.i.p

Djurplågare

F.n vad mår illa när man läser sånt Sk.t om folk som plågar djur, nu dessa katter som matas med Glykol, vanligtvis så är det pundare med stackars Jyckar , nä hårdare tag och bättre koll på hund köpare.

GAMMAL ÄR ÄLDST

Detta visar på rutin och så duktig på Trummor http://www.youtube.com/watch?v=ojDRL_Q7PPg

MUSIKA

LITE 80-tal http://www.youtube.com/watch?v=HlPiLkO004I

Torsdag/Fridag

Jag är rädd att denna Fridag på torsdag blir framför burken, borde ju göra nåt vettigt men känner bara för att Slappa när kidsen är på förskolan. Gamla Bettan behöver service men jag orkar inte ta tag i det då jag känner att jag hittar mer fel. BBL.

onsdag 3 december 2008

dags att börja tänka på refrängen då det stundas Arla morgonstund med alla dess prövningar men att släcka ner är icke lätt. Men jag måste då barnen ska opp i ottan så kom igen John Blund och Hit me whit your rythmen stick.


En lång väg att vandra men desto mer att upptäcka

Skönt ned sjunken i den stora skinnsoffan med pläd,mörk choklad och julmust inväntar jag nattmara. Imorgon är en ledig dag från slit så jag kan gotta mig lite och hoppas att meterologerna visar vitare väder.

tisdag 2 december 2008

Arla morgon stund

Nu var det dags igen att krypa,hasa och stöna sig ut i köket med känslan av en bindel för ögonen. Man är inte så pigg längre när man kommer till onsdag men det brukar ge med sig till fredag.
Tisdagen 2/12-08 , 22 dagar kvar och jag börjar känna av en välbekant oro över Tomten som skall komma och stöka till det och jag som alltid måste ut och köpa tidningen , funderar starkt på att börja prenumerera på bladet istället så att även jag får träffa herr Tomte.

Omaha

En kort dag på jobbet,snabbt hem med det nyköpta kaffet, varva ner en smula och ladda batterierna inför hämtning av barn. Lundells senaste platta Omaha är perfekt för detta ändamål, en stark platta både text och musik mässigt sätt ,m a o perfekt.

måndag 1 december 2008

Arla morgonstund som har gett mig huvudbry om det finns råttor i skåpet,ty jag hittar inget kaffe, och med ens får jag nästan panik.
Jag får låtsas som inget har hänt och väcka grabbarna lite tidigare så aatt jag hinner dricka kaffe på jobbet.

Julmaknad på Stortorget i Stockholm Gamla stan är en ganska nöjsam upplevelse som jag tycker dom flesta borde prova på minst en gång per år. Visserligen var det kallt,blåsigt och fuktigt men ändock en julmarknad.
Måndagen slutförd med en del glädje och en liten del sura miner , Bettan gjorde sitt trots att hon låter mer än biter och ser för taskig ut, stackarn rasar mer o mer för varje vecka.http://shoppenfixit.se inte mycket till kärra men dags att börja ta ett långsamt farväl då hon vill byta ägare( 1 mån uppsägn.tid)